De bieren van PAVLOVS BREWER laten op meerdere vlakken een belletje rinkelen. De smaken zijn gedurfd en gaan vaak van het platgetreden pad af. Maar ze laten je wel achter met een grote herkenbaarheid. De grote insteek is dat de bieren food pairing geschikt zijn.

In het hart van Limburg ben ik stilletjes begonnen met het brouwen van bieren op kleine schaal. Nu is het tijd om uit de schaduw te treden en de bieren op grotere hoeveelheden te brouwen. Hiervoor doe ik beroep op grotere brouwerijen die hun installatie ter beschikking stellen, maar het brouwen gebeurt altijd door mijzelf.

Refreshing IPA infused with carrot juice and curry. Brewed with enjoyment and food pairing in mind.

Reviving a forgotten beer style while betting on food pairing. Tasty doppelbock with extra peppers and orange.

Coming Soon

Coming Soon

Beoordelingen

“Deze IPA heeft fruitige en licht hoppige aroma’s. 10% vers wortelsap werd toegevoegd alsook curry poeder tegen het einde van het kookproces; dry-hopping met Idaho 7 maakt het plaatje compleet. Je proeft hierdoor een fruitig zoetje en een licht-pittige toets in combinatie met een medium bitterheid. De afdronk is lichtjes bitter en zoet. De brouwer dacht om een pumpkin IPA om te toveren in een carrot IPA en voilà, the magic happened. Best geserveerd 6°C.”

Beers From Limburg

“Robijnrood van kleur en een romige schuimkraag met een fruitige geur van sinaasappel. De spicy komt van chilipepers maar is goed gedoseerd en geeft een lichte pittige toets zonder te overheersen Zoet van karamel en mouten en een beetje chocolade..”

Hops&Food Bieradvies